Ilham Syamil & Gaya Rambut Baru

 

IMG-20180406-WA0008

Sebenarnya entri ni Ummi nak post hari Jumaat. Dah siap-siap draft, malangnya sampai di Pengerang line U-Mobile tak berapa nak bagi kerjasama. Hancr harapan Ummi nak marathon update blog. Draft hanya menjadi draft di hujung minggu hehe.

Hajat hati Ummi nak bagi rambut Syamil panjang dan buat style rambut macam Abang Ilham masa kecil, tapi rambut si Syamil ni walau dah botak 7 kali rambutnya tetap tak meriah dan tak sekata. Dah lama pujuk nak trim bagi rambutnya sekata tapi dia tak nak. Hari Jumaat tu, pujuk punya pujuk akhirnya dia redho walaupun muka mencebik hehehe.

IMG-20180406-WA0009

Nampak tu siap meraung tapi tak semeraung Abang Ilham la dulu hehe. Satu jalan boleh dengar macam Ummi dan Babah dera dia hahaha. Nasiblah yang barber nya tu Babah sendiri, boleh la kawtim. Kalau orang lain mahu hijau muka hehe. Budak cenonit ni geli ya, ngeri pun ya. Dia takut gunting tercucuk dia hehehe. Bila nangis keluarlah hingus tu, dan dan hingus keluar pun dia nak marah. Hingus jahat kata dia hahaha. Ohhh sesi pertama, Babah trim rambut abang dulu. Next baru adik.

P_20180406_183910_vHDR_Auto

Dan hasilnyaaaaaaa.. rambut dah pendek sikit dan sekata. Ummi cakap hensemnya rambut dah pendek. Dia marah tak bagi Ummi cakap dia hensem hehehe. Harap-harap lepas ni boleh buat style abang dulu eh hehehe. Itu je cerita budak acah-acah baby ni. Babai!

Share this nice post:

4 Replies to “Ilham Syamil & Gaya Rambut Baru”

  1. macam dak naura jugak eh…kalau potong rambut confirm ber air mata…hadoiii…mana rambut pacak ni

    1. tak nak rambut pacak..nak rambut k-pop hahaha

  2. hehe..hensem syamil dgn gaya rambut camni..ala kpop…
    comel je hingus jahat ye..hihi

    1. hehehe dua2 akak suka kpop kan hehe

Leave a Reply