Handsock Qainisa Lembut & Selesa

20180228_181803

Hari ni Ummi nak share dengan korang handsock best ni, Handsock Qainisa. Serious best tau. Kainnya lembut dan selesa. Ummi guna handsock ni bila pakai jubah atau blouse yang tak ada getah atau grip di hujung lengan. Jadi tak lah terselah lengan kita tu.

Handsocks Qainisa ni:

  • Sesuai untuk pakai pergi kerja di pejabat ataupun di site
  • Sesuai untuk keluar pergi kenduri, shopping ataupun bersukan

Sebabnya

  • Material Moss Crepe memang sangat lembut dan selesa
  • Tak panas atau gatal walaupun pakai lebih 8 jam
  • Tak melorot turun
  • Design yang unik dan tak sama dengan yang lain
  • Ada lebih 20 pilihan warna dengan pilihan ruffles hitam ataupun warna sama dengan kain.. ruffles tu nampak cantik bertingkat-tingkat
  • Mudah ditanggalkan dan pakai semula untuk solat

Ummi borong 3 warna terus hehehe.

20180228_181850

Handsock Qaisara Coklat

20180228_182021

Handsock Qaisara Kelabu

20180228_182050

Handsock Qaisara Hitam

Dah sampai ke tangan tu terus cuba satu per satu hehehehe. Memang best! Ummi siap standby dalam handbag kot terlupa ke apa kan.

20180228_183403

Dapat free gift. Ummi bagi Abang Ilham buat pencil case walaupun sebenarnya Ummi plan nak buat pencil case Ummi ekekeke. TQ Qainisa – Inner & Tudung for the free gift. Korang kalau nak beli handsock macam Ummi ni boleh terjah Facebook Qainisa – Inner & Tudung ya. Dijamin puas hati.

Qainisa – Inner & Tudung

FACEBOOK – https://www.facebook.com/innerqainisa/
Whatsapp – 0 18-262 1346

Share this nice post:

2 Replies to “Handsock Qainisa Lembut & Selesa”

  1. Cantiknya kak hernee.. belah atas tu sampai mana ye?

    1. sampai atas siku dilah.. ok sesangat..

Leave a Reply