Lunch Bersama Towage Team di Absolute Thai

27/02/2018

20180208_130331

Sesi makan tengahari tajaan boss Towage Section. Thanks Capt. Haji Shaharuddin belanja kami bertiga makan. Dari awal sampai ke sudah duk fikir mana lokasi nak lunch, sudahnya kami ke Absolute Thai, Mall of Medini.

20180208_130434

Memasing kena paksa bergambar. Sila tabah hahaha.

20180208_130753

Ice lemon tea Ummi yang punya.

20180208_130934

Balckpepper beef.

20180208_131030

Tomyam yang sedap amat.

20180208_131335

Sayur kailan goreng.

20180208_131550

Siakap stim lemon. Ya ampun sambil taip sambil telan air liur hahaha.

20180208_133924

Ok last tayang, pulut mangga yang sedap. Alhamdulillah kenyang. Macam biasa masakan kat Absolute Thai tak pernah mengecewakan hehehe. Lepas makan kami balik semula ke office. Ni masa belum bertaubat nak kurus lagi ni hehehe. Bagi Ummi peluang habiskan entri makan-makan yang tertangguh ya.

20180208_134954

Sempat juga snap tema CNY ni hehehe. Comel. Kalau Syamil nampak ni mesti dia suka. Asyik tanya bila naga nak keluar, walhal CNY dah nak habis dah hahaha. Oklah, stop membebel. Sambung next entry.

Share this nice post:

2 Comments

  • Hans

    27/02/2018 at 7:22 pm

    Pulut Mangga tu nampak sedap
    hehehe

  • kisahsidairy

    28/02/2018 at 8:05 am

    wah..macam² tempat makan yang best² sekarang kat sana kan…kalau nak throwback 10 tahun lepas..memang tak dapat ler nak cari tempat makan macam ni

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: