Ummi Ilham at Work

Lunch Bersama Towage Team di Absolute Thai

20180208_130331

Sesi makan tengahari tajaan boss Towage Section. Thanks Capt. Haji Shaharuddin belanja kami bertiga makan. Dari awal sampai ke sudah duk fikir mana lokasi nak lunch, sudahnya kami ke Absolute Thai, Mall of Medini.

20180208_130434

Memasing kena paksa bergambar. Sila tabah hahaha.

20180208_130753

Ice lemon tea Ummi yang punya.

20180208_130934

Balckpepper beef.

20180208_131030

Tomyam yang sedap amat.

20180208_131335

Sayur kailan goreng.

20180208_131550

Siakap stim lemon. Ya ampun sambil taip sambil telan air liur hahaha.

20180208_133924

Ok last tayang, pulut mangga yang sedap. Alhamdulillah kenyang. Macam biasa masakan kat Absolute Thai tak pernah mengecewakan hehehe. Lepas makan kami balik semula ke office. Ni masa belum bertaubat nak kurus lagi ni hehehe. Bagi Ummi peluang habiskan entri makan-makan yang tertangguh ya.

20180208_134954

Sempat juga snap tema CNY ni hehehe. Comel. Kalau Syamil nampak ni mesti dia suka. Asyik tanya bila naga nak keluar, walhal CNY dah nak habis dah hahaha. Oklah, stop membebel. Sambung next entry.

2 thoughts on “Lunch Bersama Towage Team di Absolute Thai”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *