FREE Printable Weekly Planner Template

Weekly Planner Template.jpg

Hari ni Ummi saja nak kongsi dengan kawan-kawan “Weekly Planner Template” yang Ummi buat sendiri. Segan sebenarnya nak share tapi rasa boleh dimanfaatkan oleh orang lain jadi Ummi share. Walaupun tak lah secantik mana. Harap korang bolehlah bubuh aktiviti harian korang kat dalam planner tu ya.

Kalau korang berminat nak boleh direct template kat atas ni ya. Kalau tak jelas masa dah print boleh bagitau dan bagi Ummi email korang. Ummi emailkan nanti. Nanti kalau free Ummi design lagi. Sebenarnya Ummi nak start bullet journal tu sesaja la buat sikit-sikit template untuk digunakan hehehe. Semoga bermanfaat ye uolls! 😉

Share this nice post:

5 Replies to “FREE Printable Weekly Planner Template”

  1. Rajinnya Ummiiii

    1. Hehehe..saje conteng2 nona..ekekeke

  2. wah…..nampak,tapi semalam nak email,server down pulak…share lah lagi gambar doodle

    1. hehehehe nanti aku email kat ko..tunggu aku susun jadual hidup ni..mood nak mendoodle tgh datang ni.. tapi kena adjust masa hehehe

  3. assalamualaikum hernee…cantik la pandai ummi Ilham melukisnya…

Leave a Reply