FREE Printable Weekly Planner Template

08/01/2018

Weekly Planner Template.jpg

Hari ni Ummi saja nak kongsi dengan kawan-kawan “Weekly Planner Template” yang Ummi buat sendiri. Segan sebenarnya nak share tapi rasa boleh dimanfaatkan oleh orang lain jadi Ummi share. Walaupun tak lah secantik mana. Harap korang bolehlah bubuh aktiviti harian korang kat dalam planner tu ya.

Kalau korang berminat nak boleh direct template kat atas ni ya. Kalau tak jelas masa dah print boleh bagitau dan bagi Ummi email korang. Ummi emailkan nanti. Nanti kalau free Ummi design lagi. Sebenarnya Ummi nak start bullet journal tu sesaja la buat sikit-sikit template untuk digunakan hehehe. Semoga bermanfaat ye uolls! 😉

Share this nice post:

5 Comments

  • Nona

    08/01/2018 at 8:56 pm

    Rajinnya Ummiiii

    1. Hernee Nazir

      08/01/2018 at 9:21 pm

      Hehehe..saje conteng2 nona..ekekeke

  • kisahsidairy

    09/01/2018 at 8:22 am

    wah…..nampak,tapi semalam nak email,server down pulak…share lah lagi gambar doodle

    1. Hernee Nazir

      09/01/2018 at 9:23 am

      hehehehe nanti aku email kat ko..tunggu aku susun jadual hidup ni..mood nak mendoodle tgh datang ni.. tapi kena adjust masa hehehe

  • maszull

    15/01/2018 at 2:46 pm

    assalamualaikum hernee…cantik la pandai ummi Ilham melukisnya…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: