Salam Petang Khamis!

04/01/2018


Blog dah terabai sangat rasanya. Banyak dah draft entry. Tapi Ummi tak sempat lagi nak settlekan write up. Alexa rank pun agak kelaut dalam.

Sejak beberapa minggu lepas, Ummi Babah train hero-hero kecil tu tidur awal especially Abang Ilham yang nak sekolah. Dalam jam 10pm dah masuk bilik tutup lampu. The Ilhams ni kalau Ummi tak tidur sekali.. popok-popok dorang konfemlah dorang takkan tidur kecuali dah mengantuk yang amat. Jadi bila dah baring tu dengan Ummi sekali la selamat ke lala land. Tak dan la nak jengah handphone lama-lama layan FB bagai. Apalagi nak melayan blog. 

Minta maaf la kawan-kawan yang blog walking tanpa balasan dari Ummi. Thanks korang yang rajin menyinggah ke blog Ummi ya. Nanti dah reda sikit Ummi jengah blog korang. Malam ni kalau mata Ummi mampu untuk stay up Ummi siapkan draft entry yang tertunggak. Ok till then. 

Yang benar,

Mak Yang Nak Adjust Jadual Hidup 🤓

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: