Giveaway Bulan Cinta by Dilah

GIVEAWAY BULAN CINTA BY DILAH

Syarat Penyertaan:

1) Follow blog ceriteraibu.com
2) Follow Instagram afdilah17
3) Like facebook Nor Afdilah Lias
    Follow FB Page Ceriteraibu.com

4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Bulan Cinta by Dilah
    – Letakkan gambar di atas dan backlink kan ke entry ini
    – Dalam entry tu korang boleh nyatakan bila anniversary korang dan tahun ni anniversary yg ke berapa. (kalau yg belum kawen tu tak yah)
    – Tinggalkan komen di bawah entry ni dengan masukkan link penyertaan entry korang.

Anniversary Ummi & Babah Ilhams – 18 October 2017 yang ke 9 tahun.

Jom korang support Dilah. Klik banner kalau nak join!

 

Share this nice post:

2 Replies to “Giveaway Bulan Cinta by Dilah”

  1. all the best beb

  2. assalamualaikum.. Thanks kak Hernee join giveaway ni.. wah.. dah 9 thn rupanya ye kak.. semoga kekal bahagia hingga ke jannah ye kak H. Okla, boleh check senarai nama peserta di sini ya..
    http://www.ceriteraibu.com/2017/12/peserta-giveaway-bulan-cinta-by-dilah.html

Leave a Reply