Bila Geng Makan Serang Sushi King Bonanza RM3

22/11/2017

Seperti yang dirancang, hari ni kami menyerbu Sushi King, Puteri Harbour untuk menikmati Bonanza RM3 hehehe. Thanks tuan punya member card, Kak Leen hehehe.

20171122_131344

Nampak tak muka gembira kami tu hehehe. Tak sabar nak cekut plates hahaha.

20171122_132524

Yummmehhhhh!!

20171122_132502

Sempena Bonanza RM3 ni ada juga contest tau. SO korang yang join boleh baca arahan kat atas tu ya.

20171122_131503

Ni rupa meja kami masa awal-awal la. Masa semua masih ingat dunia hahaha.

20171122_131616

Ehhh kemain control yang tudung purple tu. Dah tahu la tu kita nak snap. Yng tudung hijau tu je memang tak perasan muka dia tengah mengunyah kena snap.

20171122_13163420171122_131635

Nampak tak khusyuknya tu.

20171122_131652

Menjadi-jadi pipi Ummi tu ek. Pakai tudung hitam pun dah tak ada maknanya. Tak ada dah effect dagu runcing hahahaha.

Jom tengok apa kami makan.

20171122_132115

Favourite ni.. Chuka Lidako (T).. huwaaaa nak lagi.

20171122_132922

Tuna Mayo

20171122_132927

Inari Boat Tuna Mayo

20171122_132949

Tsubukko

20171122_133043

Unagi Slice

20171122_133146

Tak tahu nama hahaha

20171122_133158

Salmon Nishoku

Gambar-gambar ghaib, Edamame & Chuka Lidako (G).

20171122_135927

Hasil makan 4 orang, kami berjaya mengumpul 32 plates. Average sorang 8 plates. Masih ok lagi kot. Bukan kategori kuat makan ekekeke.

e596ef02-89f9-48c8-9843-7111cce250a9

331854c1-e4db-46ae-8827-be4fb9688efc

Muka puas hati dah dapat makan sushi hahaha. Next time kalau ada Bonanza RM3 kita serbu lagi ya. Tapi kena pastikan salah sorang ada member card la ya hehehe. Eh orang tudung purple tu kan, malam ni dia bersushi dengan geng U dia pula. Amboiii kemain lagi dia lepas tu siap send gambar Chuka Lidako aka encik sutun kat kita hmmm. Saja je kan.

Korang cepat-cepat serbu Sushi King tau. Esok hari terakhir untuk dapatkan harga Bonanza RM3 (hanya untuk member card holder).

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: