Giveaway

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

Assalamualaikum wbt,
It’s GIVEAWAY time! {setelah sekian lama}
Tema planner tahun 2018 kali ni ialah – Cantik dan MURAH..!!
Tapi kalau nak FREE, jom join giveaway ni. ;D

 

<

p align=”justify”>Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis planner untuk maximizepenggunaannya. Satu bullet journal, satu fixed planner. Bullet journal seperti yang saya cerita sebelum ni, adalah istilah untuk orang yang plan sendiri planner dia. Yang dijual adalah cover dia iaitu A6 leather binder with 6 ring hole refill. Dalam dia, kertas putih ja. Yang bagusnya bullet journal jenis ni adalah – anda boleh refill seberapa banyak kali pun takpa. Kalau ada free printables juga boleh print dan masukkan dalam ni. Dan cover ni boleh pakai untuk tahun-tahun akan datang, cuma tukar kertas dalam je, jimat kan!

<

p align=”justify”> 

BULLET JOURNAL

<

p align=”center”>✔A6 leather binder

<

p align=”center”>✔Color pink/blue

<

p align=”center”>✔Binder size 13 cm x 19 cm

✔40 sheets blank inserts
*Accessories in photos not included ya*
-klik gambar untuk besarkan-

 

 

<

p align=”justify”>Fixed planner pula kita tak boleh ubah-ubah. Apa ada dalam tu, guna je. Yang ni completesemua ada dalam tu, tinggal basuh kaki, pakai je. ;P Fixed planner ni saiz A5 {separuh A4} dan ada lebih kurang 200 muka surat berwarna serta dicetak menggunakan kertas berkualiti tinggi 80gsm. Ada banyak pilihan cover. Yang ni kulit biasa tau, bukan hardcover. Kebaikannya, dia lebih ringan dan senang dibawa.

<

p align=”center”> 

FIXED PLANNER

<

p align=”center”>✔A5 planner book

<

p align=”center”>✔12 cover designs

<

p align=”center”>✔208 colorful pages

<

p align=”center”>✔Set Goal 2018

<

p align=”center”>✔Calender 2018 & 2019

<

p align=”center”>✔Calender Hijri

<

p align=”center”>✔2018 Planning Chart

<

p align=”center”>✔Info islamik dan trivia

<

p align=”center”>✔Monthly plan

<

p align=”center”>✔Weekly plan

<

p align=”center”>✔Mood tracker

<

p align=”center”>✔Exercise Log

<

p align=”center”>✔Mutabaah Amal

<

p align=”center”>✔Prayer times

<

p align=”center”>✔Finance Tracker

<

p align=”center”>✔Month review

<

p align=”center”>✔Ramadan zone

<

p align=”center”>✔Hafaz Quran in 365 days

<

p align=”center”>✔52 Weeks (1 year) money saving

<

p align=”center”>✔4pages free note (setiap bulan)

<

p align=”center”>✔Cash flow duit bulanan

<

p align=”center”>FIXED PLANNER COVER DESIGN

<

p align=”center”>-klik gambar untuk besarkan-

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”>FIXED PLANNER INSIDE VIEW

<

p align=”center”>-klik gambar untuk besarkan-

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”>Monthly planner bawah ni pula tiba-tiba jumpa! Comel pula tu, terus borong. ;p  Ni bestkalau jenis banyak appointments, meetings atau deadlines

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”>MONTHLY PLANNER

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”>A5 size {pink/blue}

<

p align=”center”>✔A4 size (secretgarden/catlover)

<

p align=”center”>✔Beautifully designed first page (A4 size)

<

p align=”center”>✔Calendar 2018/2019

<

p align=”center”>✔Personal Details

<

p align=”center”>✔Yearly Planner

<

p align=”center”>✔12 month planner (with hijri dates too in A4 size)

<

p align=”center”>✔Tel/Address List (A4 size)

<

p align=”center”>✔2 beautiful lined pages

<

p align=”center”>✔32 pages

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”>A5 SIZE INSIDE VIEW

<

p align=”center”>-klik gambar untuk besarkan-

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”>A4 SIZE INSIDE VIEW

<

p align=”center”>-klik gambar untuk besarkan-

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”> 

<

p align=”center”>PROMOSI

Bullet Journal + Fixed Planner
RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!!

<

p align=”center”>FREE Monthly Planner (A4/A5) *selagi stok masih ada

FREE shipping *jika beli melalui Shopee

CARA BELI


shopee.com.my/sitihafizahyusop
shopee.com.my/sitihafizahyusop
shopee.com.my/sitihafizahyusop

atau

www.wasap.my/60132068411/PM+Cara+Beli+Planner+Sioca
www.wasap.my/60132068411/PM+Cara+Beli+Planner+Sioca
www.wasap.my/60132068411/PM+Cara+Beli+Planner+Sioca

Share this nice post:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *