Geng Makan

Lunch at Subway Anjung Neighbourhood Centre Iskandar Puteri

Lunch hari apa entah last week. Dia punya pending sampai tahap hilang ingatan nak fikir tarikh hahaha. Lokasi pilihan kami adalah ke Subway hehehe.

20171031_132814

Hari ni bertiga je, Eqa yang beriya nak minum cool blog tu tak muncul.

20171031_132818

Kemain serius Kak Leen nak makan subway hahaha. Padahal dia tak sedar pun Ummi snap gambar ni ekeke.

20171031_132804_thumb.jpg

Jemput makan uolls. Ini sah-sah la Ummi punya Roasted Beef. Favourite sandwich Ummi ni tau. Bab sayur tu memang semua jenis pun Ummi bedal ekekeke dan 3 pilihan sos iaitu black pepper, honey mustard dan BBQ. Ok tengok gambar terus lapar Subway lah hehehe.

Ok korang yang ke Iskandar Puteri, tapi tak tahu mana lokasi Subway, boleh refer alamat tu ya. Cari je lah Mydin konfem korang jumpa je Subway ni. Ok babai.

SUBWAY ANJUNG NEIGHBOURHOOD CENTRE, ISKANDAR PUTERI

Address:
No. 11, Ground Floor, Anjung Neighbourhood Centre, Persiaran Ledang Heights,, 79250 Nusajaya, Johor

Opening hours: 8:30AM–10:30PM

Phone: 07-509 9540

Share this nice post:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *