• Tidur Lena Dengan Bantal DAS Abdul Global

    30/11/2017

    Ummi nak kongsikan bantal best lagi empuk yang baru dibeli minggu lepas hehe. Sebenarnya dah lama nak beli dari kawan FB. Tapi tertangguh-tangguh sampailah Ummi nampak jiran sejalan ada promote. Terus jek lah anya dan order. Kemain sekali angkut 4 biji terus. Muka gembira suka ria dapat bantal baru hahaha. Dari gaya sumbat bantal dalam…

    Read more
  • Gantikan Gula Dengan SweetRoyale Stevia Dijamin Halal

    29/11/2017

    SWEETROYALE STEVIA SWEETERNER PHARMANIAGA Hai korang.. hari ni Ummi nak share dengan korang produk keluaran Pharmaniaga iaitu salah sebuah syarikat GLC farmaseutikal yang terbesar di Malaysia. Produk SweetRoyale Stevia ini sangat baik untuk kesihatan dan semakin menjadi pilihan pengguna terutamanya mereka yang menghidap penyakit Diabetes. Buat pengetahuan korang, produk stevia ni dah lama berada di pasaran tetapi perlu diingat…

    Read more
  • Babywearing Class With Dr. Asha & Mdm. Dot – 9 December 2017

    28/11/2017

    BABYWEARING CLASS WITH DR. ASHA & MADAM DOT Date: 9 December 2017 (Saturday) Time: 9.00am – 12.00pm Venue: Makmal Penyelidikan Kecergasan (C14-116), Fakulti Pendidikan, UTM Fees: STBMember – RM50 Non STB Member – RM60 Fore more info: Noi 012-2994647 p/s Ibu ayah yang berminat nak belajar cara menggendong anak dengan betul boleh luangkan sedikit masa…

    Read more
  • Chomel Pencuci Serbaguna Untuk Breast Pump & Botol Susu

    27/11/2017

    Hai gorgeous momies semua. How’s your life? hehehe. Saja je Ummi nak tanya life mommies semua. Padahal Ummi dah tahu dah kita semua serupa ya ibu-ibu. Yang berkerja mahu pun ibu-ibu yang jadi surirumah sepenuh masa. Dalam kesibukan hidup ibu-ibu melakukan urusan seharian, pastinya ibu inginkan yang terbaik untuk anak-anak tak kiralah dari segi apa…

    Read more
  • DDHN – Menu of The Day 25 & 261117

    27/11/2017

      Menu weekend lepas. Ummi pemalas sangat nak update blog. Aduhaiii.. nak stay up malam pun macam tak boleh nak buka mata. Jadi hari ni Ummi gigihkan juga untuk menaip entri ringkas. Menu 251117 Sesampai je airport Babah dah request nak makan asam pedas. Alahai sian benor la. Ni baru seminggu, kalau berbulan-bulan konfem Babah…

    Read more
1 2 3 11
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: