Products Review

Tidur Lena Dengan Bantal DAS Abdul Global

Ummi nak kongsikan bantal best lagi empuk yang baru dibeli minggu lepas hehe. Sebenarnya dah lama nak beli dari kawan FB. Tapi tertangguh-tangguh sampailah Ummi nampak jiran sejalan ada promote. Terus jek lah anya dan order. Kemain sekali angkut 4 biji terus. Muka gembira suka ria dapat bantal baru hahaha. Dari gaya sumbat bantal dalam boot ni macam perjalanan jauh…

Read More

Products Review

Gantikan Gula Dengan SweetRoyale Stevia Dijamin Halal

SWEETROYALE STEVIA SWEETERNER PHARMANIAGA Hai korang.. hari ni Ummi nak share dengan korang produk keluaran Pharmaniaga iaitu salah sebuah syarikat GLC farmaseutikal yang terbesar di Malaysia. Produk SweetRoyale Stevia ini sangat baik untuk kesihatan dan semakin menjadi pilihan pengguna terutamanya mereka yang menghidap penyakit Diabetes. Buat pengetahuan korang, produk stevia ni dah lama berada di pasaran tetapi perlu diingat bila dah semakin popular pastinya…

Read More

Babywearing

Babywearing Class With Dr. Asha & Mdm. Dot – 9 December 2017

BABYWEARING CLASS WITH DR. ASHA & MADAM DOT Date: 9 December 2017 (Saturday) Time: 9.00am – 12.00pm Venue: Makmal Penyelidikan Kecergasan (C14-116), Fakulti Pendidikan, UTM Fees: STBMember – RM50 Non STB Member – RM60 Fore more info: Noi 012-2994647 p/s Ibu ayah yang berminat nak belajar cara menggendong anak dengan betul boleh luangkan sedikit masa untuk gali ilmu dengan baby…

Read More

Products Review

Chomel Pencuci Serbaguna Untuk Breast Pump & Botol Susu

Hai gorgeous momies semua. How’s your life? hehehe. Saja je Ummi nak tanya life mommies semua. Padahal Ummi dah tahu dah kita semua serupa ya ibu-ibu. Yang berkerja mahu pun ibu-ibu yang jadi surirumah sepenuh masa. Dalam kesibukan hidup ibu-ibu melakukan urusan seharian, pastinya ibu inginkan yang terbaik untuk anak-anak tak kiralah dari segi apa pun sehinggalah ke tahap pencuci…

Read More

Dari Dapur Hernee Nazir

DDHN – Menu of The Day 25 & 261117

  Menu weekend lepas. Ummi pemalas sangat nak update blog. Aduhaiii.. nak stay up malam pun macam tak boleh nak buka mata. Jadi hari ni Ummi gigihkan juga untuk menaip entri ringkas. Menu 251117 Sesampai je airport Babah dah request nak makan asam pedas. Alahai sian benor la. Ni baru seminggu, kalau berbulan-bulan konfem Babah kurus kering hahaha. Jadi Ummi…

Read More