Geng Makan

Nasi Ayam & Coconut Shake R&R Gelang Patah

Cerita tersangkut 2 minggu lepas. Dah buntu nak makan kat cafe sekitar office, jadi kami ke R&R Gelang Patah arah selatan untuk menjamu selera. Macam biasalah, tak makan nasi ayam makan KFC walaupun ada banyak pilihan lain hahaha.

Nahhhhh Ummi belanja rupa nasi ayam yang melaparkan. Kau jangan tanya rasanya. Rasanya haruslah sedap tip top sambal pedas meletop kebabo. Kalau tak sedap memang tak masuk list favourite makan place Ummi hehehe.

Tang air memang tak pilih lain. Memang favourite Coconut Shake special ever. Coconut Shake Gelang Patah di gerai Kak Linda hehehe. Tak payah pergi jauh-jauh nooooo kat Melaka, kat Australia (eh ada ke?). Kat Gelang Patah pun korang boleh minum Coconut Shake sedap ok.

Dah yok datang Gelang Patah hehe.

Share this nice post:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *