Info Sharing

Today’s Baby Expo | 3-5 November 2017

Save the date mommies!


Today’s Baby Expo

Date: 3-5 November 2017
Time: 10am – 9.30pm
Venue: Danga City Mall, JB

Lama dah Ummi tak ke baby expo. Sejak ada dua handbag ni rasa malas menggunung tinggi bila membayangkan orang yang ramai dengan nak handle budak berdua ni hahaha. Jadi Ummi kuburkan je hasrat tu. Kalau nak pergi pun Ummi kena curi masa lunch hour Jumaat hehehe. Oklah, mommies yang nak cari barang-barang baby/toddler yang murah boleh la jengah sana ya.

Share this nice post:

Comments

comments

1 thought on “Today’s Baby Expo | 3-5 November 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *