Rambling

DDHN – Menu of The Day 240917

Menu hari minggu. Tadi post kat IG dan FB versi menggelegak dalam kuali. Dalam blog versi dah siap terhidang ekeke.

Asam pedas ikan siakap. Sambil masak sambil dihiburkan dengan suara Syamil menangis. Itu petua asam pedas sedap kahkahkah.

Suruh beli sawi tak ada yang ada kailan. Godeh-godeh peti sejuk yang ada stok ikan kering sepat je. Jadi masak sayur kailan ikan masin je.

Menu last, sotong goreng tepung. Tepung apa lagi kalau bukan tepung bestari.  Awal masak hari ni. Pukul 11am dah siap semua. Ni macam ada plan nak buat donut tapi macam malas. Hmmm tunggu je lah kalau ada update ni nanti ya.

Share this nice post:
Tagged , ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *