Promosi “Super Saver September” di JOY Design Studio | 11 September – 1 Oktober 2017

cover photo.jpg

Wow!! Woww!! Untuk korang yang suka mendeko rumah, sukakan jenis perabot berkonsepkan moden dan Scandinavia ada berita baik ni. JOY Design Studio sedang mengadakan promosi sepanjang September.

Super Saver September 11 September – 1 Oktober 2017

SSS MEDIUM-02

Aduhaiiii.. berpinar-pinar mata Ummi tengok items BEST DEAL ni. Ada ke orang nak belanja Ummi barang seketul dua hahaha. Banyak juga diskaun sepanjang 21 hari ni uolls.

SSS MEDIUM-01

Sepanjang 3 minggu  bermula 15 September 2017, 5 perabot pilihan akan tersenarai dalam “THIS WEEK’S DEAL”. So korang boleh standby la tengok perabot kegemaran korang tu ada dalam list atau tidak. Penghantaran PERCUMA dengan pembelian lebih RM2,000. Promosi ini sah sehingga 30 September 2017 sahaja. Dah tunggu lagi jom kita cuci mata di JOY Design Studio.

FREE DELIVERY!!! on purchase over RM2,000
Valid until 30 September 2017

JOY DESIGN STUDIO

Alamat:
No. 76, Jalan Pertama 1,
Pusat Perdagangan Danga Utama,
81300 Johor Bahru,
Johor.

Website: www.joyd.my
Facebook: www.facebook.com/joydmy

Instagram: www.instagram.com/joydmy

Share this nice post:

Leave a Reply