Lunch Box – Nasi Ambeng by Nadwah Family Catering

05/09/2017

Pagi kita bersarapan dengan menu tradisi orang Bugis. Tengahari kita lunch dengan menu tradisi orang Jawa. Dua-dua orang belanja hehe. Rezeki Ummi di hari Selasa. Korang suka tak makan nasi ambeng? Ummi jarang makan, bukan kategori favourite la tapi suka je makan hehehe.

Nasi Ambeng ni Kak Leen yang belanja. Order dari Nadwah Family Catering. Hari tu try makan chicken chop, ni nasi ambeng pula. Boleh tahan sedap. Sebungkus RM8. Burpppp kenyang perut Ummi. Minggu depan diet, sebab lagi 4 kg nak cecah “tut” kg hahahaha. Insha Allah hari ni balik kerja jalan kaki ekekeke.

Korang sekitar Gelang Patah boleh try lunch box Nadwah Family Catering. Details kat bawah.

No automatic alt text available.
Thanks Kak Leen belanja lunch hari ni. Semoga murah rezeki hehe.

Share this nice post:

10 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: