Monday’ Lunch – Sebelum Kejadian

29/08/2017

Sebelum menyahut cabaran Bean Boozled Challenge versi Ummi Ilhams & The Gang sempat juga la makan tengahari dengan Geng Jumaat ni. Tapi macam dah kena tukar tajuk la. Tak boleh guna Geng Jumaat, sebab dah hari-hari pun makan sama hahaha.

Menu yang sama macam lepas-lepas. Apa lagi kalau bukan Lunch Box from Halmeoni Kitchen. Hari Ahad Ummi dah siap-siap order tau.

Order Bulgogi satu set. Tak cukup katanya hahaha. Satu set Bulgogi RM10.

Ehhh ada free Kimbap lah. Thanks Leen. Sejak start kerja rasa malas sangat nak menapak ke cafe Cengkih kat belakang tu. Pantang nampak Leen open order. Laju je nak selit hehehe.

Nasib baik semua makanan ni tak terkeluar semula tau semalam. Kalau tak memang rugi woooo. Sayang makanan sedap hahaha. Ok hari ni kita makan dengan budak dua orang kat atas ni lagi ok. Nasi ayam penyet katanya. Kalau rajin Ummi update hehehe.

Share this nice post:

2 Comments

  • kisahsidairy

    29/08/2017 at 3:07 pm

    dah berapa kali umi ilham ni tayang makanan korea..tak kira,..nak jugak order…

    1. Hernee Nazir

      29/08/2017 at 3:08 pm

      hahaha meh la nanti datang umah aku..jiran sebaris jalan je..aku order kita makan sama2 kat rumah aku hehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: