Rezeki Domino’s Pizza Dari Capt. Don

31/07/2017

Kata orang rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Orang nak belanja makan pizza kita terima je la kan hehehe. Thanks Capt. Don belanja kitorang makan pizza.

P_20170731_132351_BF-01

Sorang sekotak, redho je apa topping yang ada hehe. Yap ko dah kenapa buat muka gitu ek? hahaha. Kekonon makan kuaci tu boleh cover lapar menunggu pizza la eh. Poooorahhhh hahaha.

P_20170731_132410_DF-01

Ni bahagian kami berempat. Jiran depan pun dapat sorang sekotak personal pizza.

P_20170731_132233_DF-01

Ok yang ini Ummi punya pizza. Topping apa jangan tanya. Bedal jek lah janji sedap. Tapi kami share la siapa nak buat sistem barter tukar-tukar topping hehehe. Alhamdulillah kenyang sampai ke petang sebab petang repeat lagi ekeke. Thanks again ya Capt. Don.

p/s Berat sekadar angka.. lalalalalalala

Share this nice post:

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: