Friday’s Lunch at Secret Recipe AEON Bukit Indah

Jumaat terakhir lunch dengan budak sekolah sorang tu. Eh budak praktikal hehehe. Makcik Eqa dan Makcik Noni ngengada tak nak join. Jadi kami pergi bertiga je, Ummi, Ira dan Kak Leen. Destinasi memang dah pilih AEON Bukit Indah, tapi lokasi makan masi 50-50.

20170728_131234-01.jpeg

Sudahnya kami pilih Secret Recipe. Belek-belek menu, sampai rasa buntu walhal tekak nak makan Noodle in Tom Yum Kung. Belek Value Set Lunch, rasa nak order Noodle in Tom Yum Soup. Harganya RM17.90 FREE Ice Lemon Tea atau Soft Drink. Ummi pilih Ice Lemon Tea. Value set ni available at 12pm until 3pm only  tau.

20170728_131240-01

Ada satu lagi pilihan menu 1 set berharga RM19.90 tapi tak berapa nak minat hahaha.

20170728_132643-01

Ok dah sampai menu Ummi dan Ira. Kami pilih menu yang sama. Dah sampai tercari-cari mana udang, biasa ada udang ni ada isi ayam je. Ohh baru perasan yang value set bukan tom yum kung. Okbai! hahaha.

20170728_132650-01

Kak Leen makan Golden Crispy Chicken with Fries RM17.92.

20170728_133033-01

Hampir terlupa nak snap gambar bertiga hehehe. Nasib baik Ira ingatkan ekeke. Nampak sangat Ummi dah lapar gila kan.

20170728_134102-01

Yang dinanti-nanti. A slice of durian cheese cake. Nak beli 2 slices tapi dah kehabisan tinggal 1 je. Tak apalah janji lepas tekak nak makan hehehe. Makan sambil pejam mata ya ampun sedap. Siap-siap makan, terus ke KFC Ira nak tapau KFC untuk orang-orang office. Lepas tu singgah beli sushi sekejap buat bekalan petang hehehe.

Itu je cerita friday’s lunch minggu lepas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *