Breakfast of The Day 280717 – Laksa Johor by Laksamox

Rezeki hari Jumaat, Kak Tot belanja breakfast untuk semua officemate tingkat 6 dan 7. Maka pagi ni Ummi breakfast Laksa Johor by Laksamox.

20170728_084206-01

Sebelum ni pernah makan sekali masa open house rumah Nenek. Sedap! Kali ni dapat makan lagi alhamdulillah rezeki.

20170728_084739-01

Haaaa ni dah siap gaul. Memang Ummi tak pandai nak makan laksa johor guna sudu garfu. Pakai tangan baru puas hati. Barulah Johor! hehehe. Sebenarnya owner Laksamox ni ex-student Ummi hehe. Ummi ajar dia Bahasa Melayu masa dia form 4 ekeke. Nama ownernya Nabella Aziera Suleiman hehe. Korang kalau nak buat majlis kenduri nak tempah dengan Laksamox pun boleh. Macam-macam jenis laksa ada. Harga kena tanya ownernya ya. Ummi tak tahu hehe. Contact number 017-7050469/ 017-7790166 atau boleh jengah FB Laksamox.

20170728_085853-01

Muka puas hati dapat makan laksa johor free di pagi hari haha. Abaikan bip Ummi tu ya. Ok TQ lah Kak Tot belanja kitorang breakfast.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *