Beraya Di Mall Of Medini – Memori Balik Raya

Beraya Di Mall Of Medini – Memori Balik Raya

Tajuk entri macam kitorang join program Memori Balik Raya kan. Tapi hakikatnya tak pun ekeke. Kitorang syok sendiri berposing kat sini macam tengah beraya kat kampung sendiri hahaha.

Main stage. Nasiblah kalau ada orang perhatikan makcik 4 orang ni.

Kanak-kanak riang ni.

Ada orang tu tak tahu itu namanya doodle ekeke.

Meh la kita posing background doodle cantik.

Ummi suka sangat doodle ni cun!

Jemputlah datang beraya ke rumah saya ya. Bawah tudung saji tu ada ketupat, rendang, lodeh macam lagi ekeke.

Sebelum naik escalator ke parking area, marilah kita posing di belakang pakcik berbaju melayu kuning untuk effect kecil lagi kurus ekeke. Kalau posing sebelah nampak kelebaran Ummi Ilhams hehe.

Ok, stop dreaming and mumbling. Sila balik office!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Beraya Di Mall Of Medini – Memori Balik Raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!