Aidilfitri 2017 – Beraya Rumah Ider

Malam Rabu lepas, Ider dan Kinah jemput ke rumah. Kami dah siap awal tunggu Babah balik kerja mandi salin baju siap-siap terus ke sana.Family Mok De anak beranak pun dah ramai. Alhamdulillah rezeki dihidangkan dengan mee kari yang sedap. Thanks Ider dan Kinah. First time datang rumah diorang ni hehehe.

Semua kena kerah bergambar hehehe. Tapi sayangnya gambar Ummi yang tak ada.

Babah sambil makan mee kari sambil layan bola JDT vs Pahang. Gamat suasana bila diorang ni bergabung tengok bola. Lepas makan tak berlengah terus ke Pekan Nenas rumah officemate Babah ada open house dan marhaban. Tak boleh nak masuk banyak makanan sebab dah kekenyang makan kat rumah Ider. Lupa ada jemputan lain. Gambar kat rumah Pekan Nenas satu pun tak snap hahaha. Padahal beraya dua buah rumah tu. Kelaut dah mood bergambar Ummi sebab kekenyangan. Cepatlah habis raya oiiii~

Share this nice post:

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: