Hasil Seminggu

13/07/2017

image

Jangan kecam Ummi Ilhams.
Excited tengok income dari Google Adsense naik walaupun tak banyak macam orang lain.
Alhamdulillah rezeki blogging dengan income USD.
Marilah kita membanting tulang mengupdate blog tersayang ni.
Mana tahu raya tahun depan boleh buat duit shopping baju raya ekekeke.
Tapi Ummi kenalah belajar lagi macamana nak meriahkan income tu kan.
Kawan-kawan yang masih belum di approve account Google Adsense jangan kecewa ya.
Keep on trying. Rezeki korang ada cuma cepat atau lambat je.
Sabar ya!

Thanks Google Adsense!

Share this nice post:

4 Comments

  • Dilah

    13/07/2017 at 5:28 pm

    Wahhh.. bestnye kak dah ada adsense.. Dilah penah try sekali jer tp tak approve.. pastu lom try lagi.. hihi

    1. Hernee Nazir

      19/07/2017 at 6:49 pm

      dilah try jek lagi..mana tau rezeki..

  • maszull

    20/07/2017 at 11:07 am

    assalamualaikum hernee…bestnya…mcm mana nak try antar ni hernee…ingat nak cuba juga la…

    1. Hernee Nazir

      20/07/2017 at 12:30 pm

      waalaikumussalam ma..cuba la ma..mana tahu rezeki

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: