Wednesday’s Lunch at Domino’s Pizza Taman Nusantara

Niat asal nak ke rumah Mommy Salwa ambil supplement Shaklee yang dikirim. Lepas tu terus je la lunch kat Domino’s Pizza hehe. Bagi memudahkam kedua-dua pihak nak kita jumpa dekat area Domino’s la kan memandangkan Mommy Salwa pun nak ambil anak dia balik dari sekolah.

Eh Ummi bukan datang sorang. Ada peneman dua orang hehehe. Sorry geng makan Eqa and Noni tak ajak korang. Ummi dan Kak Leen share Combo Deal 1.

Dah ambil pizza secoet tup-tup dia rasa tak kenyang hahaha. Jeling menu lagi plan nak tambah tapi sampai habis makan tak tambah hahaha.

1 regular pizza. 

2 garlic bread loaf, 2 cans RM30. Ira order pizza comel jek. 

Sebelum meneruskan makan, snap sekali lagi. Syok sangat makan sampai tak sedar dah pukul 2pm hehe. Terus berdezup balik office.

Masa ambil supplement Shaklee tu sempat wefie dengan Mommy Salwa hehe. Dalam plastik Shaklee tu ada Vivix. Rindu pulak nak hirup Vivix. Nak order Shaklee boleh PM Ummi Ilhams ya.

Share this nice post:

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: