Hari Raya Aidilfitri

Aidilfitri 2017 – Beraya Ke Rumah Tok Busu

P_20170625_162341_BF

Sepanjang rombongan beraya ni, ana-anak tak nak naik kereta dngan Ummi dan Babah. Diorang nak naik kereta Mommy Ngah termasuklah Mak Wee. Jadi Babah dan Ummi fefeeling baru kahwin raya berdua, hakikatnya MIL Mommy Ngah ada duduk kat seat belakang tu kahkahkah. Kesian Nenek Idah terpaksa beralah dengan cucu-cucu sebab semua sibuk na ikut Mommy.

P_20170625_165034_vHDR_On

P_20170625_165101_vHDR_On

P_20170625_165110_vHDR_On

Berdouble-double tetamu Tok Busu. Dari pagi bawa ke petang. Rumh ni memang wajib beraya. Ni rumah makcik ayah paling terdekat da kami paling rapat. Suka beraya rumah Tok Busu sebab kuih raya mesti sedap-sedap hehehe.

P_20170625_165215_BF

Sempat wefie dengan Mommy Ngah. 

P_20170625_172159_BF

Sebelum mengudur diri, marilah kita bergambaar beramai-ramai. Kenapalah si Mommy tu hahaha. 

P_20170625_172305_vHDR_On

Pak Aid pun nak juga menyelit. Lepas rumah Tok Busu kami terus serang rumah Mak Anjang pulak. Next entry sambung lagi. 

Eh Mommy bebel, raya ke sepuluh baru keluar entri raya pertama. Entri raya ke tiga puluh keluar tahun depan kata dia hahaha. Ummi busy beraya dan layan tetamu tak sempat nak update blog. Beriya draftkan sebelum balil Batu Pahat. tapi bila dah sampai kampung manalah sempat nak menghadap handphone nak update blog oi. Kesian blog terabai, alexa rank pun terjejas sikit. Jom kita back on track!

Share this nice post:

Comments

comments

6 thoughts on “Aidilfitri 2017 – Beraya Ke Rumah Tok Busu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *