• Rezeki Domino’s Pizza Dari Capt. Don

    31/07/2017

    Kata orang rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Orang nak belanja makan pizza kita terima je la kan hehehe. Thanks Capt. Don belanja kitorang makan pizza. Sorang sekotak, redho je apa topping yang ada hehe. Yap ko dah kenapa buat muka gitu ek? hahaha. Kekonon makan kuaci tu boleh cover lapar menunggu pizza la eh.…

    Read more
  • Bonanza RM3 Sushi King (Exclusively for 2017 Sushi King Card Members)

    31/07/2017

    Satisfy Your Cravings With More Than 35 Varieties Now! Promosi Sushi King Bonanza RM3 Sushi King – Hanya sah untuk Sushi King Card Members 2017 sahaja. 7 – 10 August 2017 – Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Terengganu & Sarawak. 21 – 24 August 2017 – Johor, Kelantan, Kuala Lumpur, Penang, Putrajaya, Selangor & Sabah. …

    Read more
  • Souvenir Dari Orang Besut

    31/07/2017

    Sampai office tetiba ada cik itik gembo-gembo warna pink ni terponggok atas meja. Eh tanjat gegirl tau. Eh chuppp tu itik ke? Itik ada sesungut ke? Maaflah makcik tak berapa nak tengok kartun comel-comel ni. Anak makcik tengok kartun lain ekeke. Comel tau sebab warna pink kegemaran Ummi ekeke. Rupanya ni souvenir dari orang Besut…

    Read more
  • Program JPJ Bersama Anda – 2 Ogos 2017

    31/07/2017

    Program JPJ Bersama Anda Tarikh: 2 Ogos 2017 Tempat: Perkarangan Pejabat JPJ Negeri Johor Rayuan Saman 10%-50% (2.30pm – 4.30pm) Derma Darah (8.30am – 4.30pm) **Untuk rayuan saman tertakluk terma & syarat Orang ramai dijemput hadir

    Read more
  • Aidilfitri 2017 – Beraya Rumah Cik Munah

    31/07/2017

    Oleh kerana dah snap gambar, jadi macam tak puas hati kalau tak buat entri ekeke. Entri-entri terakhir untuk Aidilfitri 2017 walaupun rayanya dah berakhir. Jangan kecam hehe. Dua malam terakhir sebelum tamat Syawal, kami ke rumah Cik Munah di Taman Sutera. Babah tak join sebab kurang sihat. Jadi Ummi dan anak-anak tumpang Mommy Ngah. Tok…

    Read more
1 2 3 35
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: