Sayonara Dila!

Jumaat lepas last day Dila, Geng Jumaat kat PTP. Sempatlah dia meronda office ke office bersalam-salaman hari raya in advanced hehe.

P_20170616_114255

Ni kejadian kat office kitorang. Rasanya yang diraikan Dila tapi nampak macam si Yap pulak yang nak babai PTP hahaha.

P_20170616_114251

Dia masih tak sedar lagi tu hahaha.

P_20170616_114155_BF

Kalau dah wefie gini konfem la muka Ummi yang lebar kat depan hehehe.

P_20170616_145434

Last outing, last gambar insha Allah panjang umur jumpa lagi.

P_20170616_145452

Gambar berempat pulak. Dah kurang sorang geng kuat makan Ummi. Kerana tertubuhnya Geng Jumaat lah berat Ummi semakin mencanak ekeke. Best sangat alasan.

P_20170616_145508_BF

Last but not least bersama Ira sekali yang bakal-bakal meninggalkan PTP juga. Dari mula keluar tu macam tak sempat nak sedih la walaupun tahu Jumaat tu last day dia kat PTP. Sebabnya kalau dengan diorang ni tak pernah nak serius. Gelak je la kerjanya. Ummi pun rasa sebaya diorang dah ehhhh. Dah malam baru macam terasa kesedihan gitu.

Untuk Dila, all the best and good luck for your future undertaking. Minta maaf andai ada salah silap terkasar bahasa terguris hati. Almaklumlah dah gelak-gelak bahan sesama sendiri takut ada yang tersinggung mahupun tersigung hehehe. Mudah-mudahan penghijrahan Dila ada hikmah yang besar disebaliknya. Jangan lupakan kitorang di setiap suapmu hahaha. Panjang umur insha Allah kita jumpa lagi. Nanti The Ilhams nak kahwin ke akak jemput Dila and family ekeke. Raya jemputlah datang ke rumah ya.

Share this nice post:

Comments

comments

4 thoughts on “Sayonara Dila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *