Ronda-ronda Mall Of Medini

16/06/2017

Cerita Ahad lepas, kekonon nak kill the times sementara menunggu waktu berbuka. Jadi kami duk la berpusing-pusing sekitar Mall of Medini tu. Bestnya kalau ada bazar raya time ni konfem Ummi khayal cuci mata. Tapi tak apalah, doodle cube ni pun dah buat Ummi happy. Punyalah lupa kan time ni, patutnya Ummi nak join program Doodle Mania ni, tapi terlupa sesangat. Kalau tak konfem ada 1 cube yang ada hasil contengan Ummi ehehe.

Jom kita belek-belek doodle cun-cun ni.

P_20170611_182519_vHDR_Auto

P_20170611_182528_vHDR_Auto

P_20170611_182544_vHDR_Auto

P_20170611_184221_vHDR_Auto

Jeles betul tengok doodle cantik-cantik. Kalau ada peluang next time Ummi nak juga, harap-harap Ummi tak makan banyak semut lagi sampai lupa date ehehehe.

P_20170611_184444_vHDR_Auto

Ronda di booth kecil.

P_20170611_184458_vHDR_Auto

Dah ada orang merengek nak lego.

P_20170611_184624_BF

Masa banyak lagi ambil angin depan Legoland.

P_20170611_184718_vHDR_Auto

Serabai tau Abang Ilham ni main air liur. Grrrrrrrr.. masa ni dah ada ura-ura tak sedap badan, tapi mulut berzikir nak lego. Nasib tak merengek ajak masuk Legoland.

P_20170611_184829_vHDR_Auto

Babah suruh snap gambar berlatar belakangkang sunset. Nasiblah Bah, Ummi bukan terer snap gambo.

P_20170611_184958_BF

Ummi selfie sesorang dengan background Legoland Hotel.

P_20170611_185019_BF

Abang je yang layan Ummi ambil gambar hehehe. Adik tu ngengada nak berdukung dengan Acu. Babah dua beradik entah berbual apa entah hehehe. Lepas ronda-ronda masuk semula ke Absolute Thai standby tunggu azan maghrib hehehe. Itu je ceritanya.

Share this nice post:

3 Comments

  • Mar

    16/06/2017 at 12:32 pm

    blogger dan selfie berpisah tiada

  • maszull

    28/08/2017 at 12:51 pm

    assalamualaikum hernee…seronok jenajalan kan…lama x pi legoland ni…bila ntah nak masuk legoland lg…

    1. Hernee Nazir

      29/08/2017 at 11:34 am

      waalaikumussalam..alaaa mama best hari2 pn blh gi legoland.. nama dah terpahat kat legoland..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: