Bazar Ramadhan Mydin Anjung Neighbourhood Centre

Malam Jumaat lepas, sempat shopping barang-barang dapur. Almaklumlah dah sampai time gaji memang kebanyakan stok barang-barang dapur dah mula menyusut maka berdezuplah kami empat beranak ke Mydin Anjung. Sampai-sampai Mydin tengok kat foyernya tu dah berderet dah booth jualan kelengkapan hari raya.

P_20170525_205519

Ini je gambar yang sempat Ummi snap sebab Babah dah bagi signal suruh cepat hehe.

P_20170525_205514

P_20170525_205516

Korang yang nak cari pakaian hari raya bolehlah jengah-jengah Bazar Ramadhan Mydin Anjung ni ya. Harga tak sempat makcik nak belek-belek. Maklumlah kami tak dinner lagi masa tu. Perut dah berkeroncong. Kalau singgah belek baju mau hijau muka Babah kang. Kalau malas nak shopping jauh-jauh bolehlah shopping kat sini je nanti. Cuma pilihan tak lah semeriah tempat lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4645

2 thoughts on “Bazar Ramadhan Mydin Anjung Neighbourhood Centre

Leave a Reply to Ana suhana Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!