Bazar Ramadhan Mydin Anjung Neighbourhood Centre

Malam Jumaat lepas, sempat shopping barang-barang dapur. Almaklumlah dah sampai time gaji memang kebanyakan stok barang-barang dapur dah mula menyusut maka berdezuplah kami empat beranak ke Mydin Anjung. Sampai-sampai Mydin tengok kat foyernya tu dah berderet dah booth jualan kelengkapan hari raya.

P_20170525_205519

Ini je gambar yang sempat Ummi snap sebab Babah dah bagi signal suruh cepat hehe.

P_20170525_205514

P_20170525_205516

Korang yang nak cari pakaian hari raya bolehlah jengah-jengah Bazar Ramadhan Mydin Anjung ni ya. Harga tak sempat makcik nak belek-belek. Maklumlah kami tak dinner lagi masa tu. Perut dah berkeroncong. Kalau singgah belek baju mau hijau muka Babah kang. Kalau malas nak shopping jauh-jauh bolehlah shopping kat sini je nanti. Cuma pilihan tak lah semeriah tempat lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Bazar Ramadhan Mydin Anjung Neighbourhood Centre

Leave a Reply to Ana suhana Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *