Power Bank Dari Kak Mia

Rezeki power bank masa Potluck JDT Blogger. Power bank dari Kak Mia. Alhamdulillah bertambah-tambah koleksi power bank Pineng.

P_20170520_143341_vHDR_On

Yang ni siap ada torch light. Senanglah kalau blackout boleh capai power bank tapi kena make sure fully charge la kan hehehe.

P_20170520_123140_BF

Thanks eh Kak Mia. Semoga dikurniakan rezeki berlipat ganda. Pegang mic tu sesaja je tau bukan buat konsert kat tepi tasik Bukit Layang-layang. Kang kalau Ummi nyanyi mahu lebat hujan kat Pasir Gudang. Tak pun mengamuk momok kat gazebo tu ekekeke.

Share this nice post:

11 Replies to “Power Bank Dari Kak Mia”

  1. wahhh.. tahniah2… rezeki hernee…

    1. thanks ye kak mia..

  2. wah bestnya, tahniah ❤

  3. dapatlah pakai nanti..tak rugi kan dapat power bank tu ..

    1. hehehe bertambah koleksi

  4. wahh.. bestnye kak hernee dapat power bank…

    1. hehehe rezeki dilah..

  5. tahniahh kak! boleh pnjam nanti ahhaha

  6. assalamualaikum hernee…best2 dpt hadiah kn…

Leave a Reply