Shooting Filem Tamil di PTP

19/05/2017

Ehhhh.. saja je jadi mamarazzi pagi ni. Ada hero-hero filem ke drama Tamil tengah nak bershooting di kawasan PTP. Wahhh glamour ko PTP masuk scene filem ke drama dorang. Kalau Hindustan hero handsome-handsome best juga ek.

20170519_093442

Skodeng dari tingkat 6. Rasa kalau boleh nak tengok diorang shooting hahaha. Ramai betul sampai 3 bas. Mesti 2 bas je tu penari-penari untuk scene menari ekeke. Maybe diorang buat scence tembak menembak dan berkejar-kejaran kat kontena ni. Hero lompat dari satu kontena ke satu kontena. Kan selalu filem Tamil ke Hindustan macam tu hehehe. Pepandai je kan sibuk nak jadi pengarah.

20170519_093250

Yang ni lori-lori kat belah depan standby nak keluarkan perkakasan untuk shooting.

20170519_093221

Yang ni pelakon extra.. ehhh ehhhh bukan.. ni orang HR ekeke.

20170519_093230

Ummi tengah tunggu announcement ni, kot heroin sakit perut ke, tak cukup pelakon ke Ummi nak ganti kahkahkah. Harap bayarannya lumayan la. Ni tengah hafal skrip kejap ni. Rasa bolehlah cover scene menari kat padang tukar baju sampai 100 helai ekeke.

20170519_093447

Tak puas hati skodeng lagi dari atas. Nampak tak makcik dua orang tu ekeke. Ok nanti kalau dapat snap gambar dengan hero heroin filem ni Ummi update lagi ok ekeke.

Share this nice post:

4 Comments

  • nikkhazami

    19/05/2017 at 3:43 pm

    best jugak kalau dpt tgk orang shooting kan?

    1. Hernee Nazir

      22/05/2017 at 2:12 am

      hehehe tu lah..tapi tak dpt tengok semua..kang menjerit boss hahaha

  • maszull

    20/05/2017 at 7:44 pm

    assalamualaikum hernee…hahahahahaa nak sign boleh….

    1. Hernee Nazir

      22/05/2017 at 2:09 am

      waalaikumussalam..sign kat tudung AJ..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: