Lunch With Encik Boss

Lunch kami hari ni ditaja oleh Encik Boss, Capt. Haji. Last minutes plan, tetiba boss ajak keluar makan. Semua tumpang kereta Capt sebab malas nak menapak ambil kereta. Budak tua depan Ummi tu kata nak makan nasi ayam maka ke R&R Gelang Patah la kami berlima. Orang macam biasalah penuh time rehat ni. Nasib dapat meja. Kalau tak makan kat play ground jek lah hahaha.


P_20170516_131306_BF

Sorrylah Uncle Wan muka ko nampak separuh hahaha. Kan main terangkat kening Capt hahaha.

P_20170516_131334_DF

Nasi ayam sedap sambal pedas meletop.

P_20170516_131213_DF

Tak sah kalau tak digandingkan dengan Coconut Shake sedap gila ni hehehe.

Korang nak baca full review menu kat atas ni boleh baca entri di bawah ni ya.
Tuesday’s Lunch–Pekena Nasi Ayam & Coconut Shake Sedap R&R Gelang Patah Arah Selatan

Share this nice post:

Comments

comments

8 thoughts on “Lunch With Encik Boss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *