Rambling

Under The Rainbow

20170512_084921

20170512_084923

Antara tanda-tanda kebesaran Allah pagi tadi.. Subhanallah cantik sungguh pelangi pagi tadi. Nampak macam bersambung dari crane hujung sini ke hujung sana. Cepat-cepat suruh Nazam owner page Johor Astronomy Club  snapkan gambar hehehe. Kebetulan handphone Babah bateri kong, handphone Ummi tak lah power sangat nak snap gambar pelangi tu.

Kalau korang nak tengok lagi gambar-gambar pelangi ni boleh ke page atas tu ya. Banyak info best dan ilmu-ilmu Astronomi yang dikongsikan. Kasi like page tu ya. Ilham dan Syamil memang nak tuisyen ilmu astronomi dengan Uncle Nazam nanti hahaha. Jangan lupa tekan like.

JOHOR ASTORNOMY CLUB

JOHOR ASTORNOMY CLUB

JOHOR ASTORNOMY CLUB

Share this nice post:

Comments

comments

2 thoughts on “Under The Rainbow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *