Susu Kurma Farm Fresh Kegemaran Seisi Keluarga

Susu Kurma Farm Fresh Kegemaran Seisi Keluarga

P_20170511_173630_vHDR_Auto

Siapa tak kenal susu segar dari Farm Fresh yang pelbagai perasa tu kan. Tapi banyak-banyak fresh milk keluaran Farm Fresh yang kurma juga menawan tekak hehehe. Rasa nikmat gila kot.

Selama ni Ummi beli dengan sorang kawan sekerja ni tapi lately dia macam dah tak jual. Tetiba rakan sekerja lain open order, laju je lah Ummi order 3 botol RM23. Ummi, Babah dan Syamil memang suka susu kurma ni. Abang Ilham hmmm bertuah le kalau dia nak minum susu.

Dah nak puasa ni nak standby stok susu kurma kat rumah. Boleh minum masa sahur di samping minuman kegemaran Ummi Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee. Susu kurma ni agak susah nak jumpa di pasaraya. Kalau kat Mydin tu buasa jumpa yang plain, chocolate, latte je tak pernah pulak terjumpa yang kurma melainkan beli dengan agent.

Korang yang belum cuba susu ni, cubalah sedap mesti terngiang-ngiang rasa sedapnya tu hehehe. Orang-orang PTP kalau nak beli boleh contact Kak Jamiah (Engineering Dept) ya. Selamat mencuba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

6 thoughts on “Susu Kurma Farm Fresh Kegemaran Seisi Keluarga

  1. memang sedap susu kurma farm fresh ni kak.. dilah pun suka sangat.. rasanya mmg takde jual kat pasaraya yg susu kurma ni.. hanya dijual melalui agen shj..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: