Susu Kurma Farm Fresh Kegemaran Seisi Keluarga

12/05/2017

P_20170511_173630_vHDR_Auto

Siapa tak kenal susu segar dari Farm Fresh yang pelbagai perasa tu kan. Tapi banyak-banyak fresh milk keluaran Farm Fresh yang kurma juga menawan tekak hehehe. Rasa nikmat gila kot.

Selama ni Ummi beli dengan sorang kawan sekerja ni tapi lately dia macam dah tak jual. Tetiba rakan sekerja lain open order, laju je lah Ummi order 3 botol RM23. Ummi, Babah dan Syamil memang suka susu kurma ni. Abang Ilham hmmm bertuah le kalau dia nak minum susu.

Dah nak puasa ni nak standby stok susu kurma kat rumah. Boleh minum masa sahur di samping minuman kegemaran Ummi Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee. Susu kurma ni agak susah nak jumpa di pasaraya. Kalau kat Mydin tu buasa jumpa yang plain, chocolate, latte je tak pernah pulak terjumpa yang kurma melainkan beli dengan agent.

Korang yang belum cuba susu ni, cubalah sedap mesti terngiang-ngiang rasa sedapnya tu hehehe. Orang-orang PTP kalau nak beli boleh contact Kak Jamiah (Engineering Dept) ya. Selamat mencuba.

Share this nice post:

6 Comments

  • Dilah

    12/05/2017 at 10:31 am

    memang sedap susu kurma farm fresh ni kak.. dilah pun suka sangat.. rasanya mmg takde jual kat pasaraya yg susu kurma ni.. hanya dijual melalui agen shj..

    1. Hernee Nazir

      12/05/2017 at 10:33 am

      ooo kisahnya patutlah susah nak jumpa..

  • Mar Mansor

    12/05/2017 at 12:43 pm

    memang sedap. kalau beli kejap je habis.
    JanjiKita

    1. Hernee Nazir

      12/05/2017 at 2:20 pm

      kannn..tak sedar dah habis..

  • UYUL ROSLI

    15/05/2017 at 9:46 am

    uyul pun suka minum susu nihh. tapi kalau blend kurma buh sekali dengan susu, tak ley masuk pulak hehehehe.

    1. Hernee Nazir

      16/05/2017 at 4:13 pm

      hahaha buat sendiri lagi sedap yul

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: