Idea Dekorasi Ruang Makan & Dapur

11/05/2017

Perkongsian terakhir, Idea Dekorasi Ruang Makan dan Dapur. Berpinar mata Ummi tengok dekorasi yang cantik-cantik menawan kalbu ni.

P_20170416_112234

P_20170416_112247

Ruang Makan & Dapur 1. Kebetulan ada tetamu sampai tu, meh la ajak makan dulu hehehe. Lampu atas tu unik sesangat siapberjurai-jurai lagi. Set meja makan putih nampak kemas dan bersih je.

P_20170416_112639

Ruang Makan & Dapur 2. Berkonsepkan warna putih, kelabu dan oren. Naik serinya. Ruang dapur walau kecil nampak selesa dan kemas.

P_20170416_113300

P_20170416_113357

Ruang Makan & Dapur 3. Warna coklat dan hijau nampak menarik macam dekat dengan ala gitu. Tetamu saya datang lagi tu ha hehehe.

P_20170416_113417

P_20170416_113421
Ruang Makan & Dapur 4. Suka tengok kabinet putih. Nampak suci je luas ruang dapur. Eh ada bayang tetamu kenit. Siap nak tolong basuh baju tu ha.

P_20170416_113427

Ruang Makan & Dapur 5. Yang ini pun nampak simple dan menenangkan.

P_20170416_112806_BF

Sementara menunggu tetamu sampai kita masak dulu hehehe.

P_20170416_113636_BF

Masak macaroni goreng jek hari ni uolls ekeke.

P_20170416_113148

Ada juga pembantu kecil tolong potong sayur tu ha senang kerja Ummi hehehe.

Ok diharap idea dekorasi gambar-gambar dari rumah contoh ni dapat membantu korang yang nak mendeko rumah sempena hari raya yang bakal muncul. Ehhhh puasa dulu ok jangan berangan nak beraya dulu.

Kalau belum tengok  idea dekorasi lain boleh jengah entri di bawah.

Idea Dekorasi Bilik Tidur & Bilik Mandi

Idea Dekorasi Ruang Tamu

 

..

Share this nice post:

4 Comments

  • juju

    11/05/2017 at 2:47 pm

    macam seronok je tengok dekat dapo ade mesin basuh tu.

    1. Hernee Nazir

      11/05/2017 at 2:48 pm

      tapi hasben akak kata tak sesuai..hahaha

  • UYUL ROSLI

    15/05/2017 at 9:56 am

    Wahhhhhhh. cantik dan kemas semuanya. Dah boleh dah tuh kakk kalau nak renovate dapur.

    1. Hernee Nazir

      16/05/2017 at 3:52 pm

      hehehe bak sini pinjam duit..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: