DDHN–Menu of The Day 100517

10/05/2017

P_20170510_123543_vHDR_Auto

Menu of The Day, di Hari Wesak..

Menu hari ni pusing-pusing menu yang lebih kuang sama je. Hari ni Abang Ilham request nak Ayam Red aka Ayam Masak Merah. Untuk adik, lauk kegemaran dia Labu Masak Lemak dan tambah Ikan Siakap Goreng cicah kicap potong lada bawang.

Jom zoom in.. Winking smile
P_20170510_123553_vHDR_Auto

Ayam Masak Merah

P_20170510_123559_vHDR_Auto

Labu Masak Lemak

P_20170510_123606_vHDR_Auto

Ikan Siakap Goreng Cicah Kicap

Korang masak apa tu? Berjalan ke mana hari ni? Ke duduk rumah je berehat sambil bergolek-golek? hehehehe. Perut dah kenyang mata dah berat hmmmmm.. Selamatlah kejap lagi ke lala land Be right back

Share this nice post:

4 Comments

  • Airah

    11/05/2017 at 3:50 am

    Ya allah nampak sdp semuany lagi2 lemak labu tu 😭😭 teringinnya

    1. Hernee Nazir

      11/05/2017 at 9:16 am

      alahai kesian..meh datang rumah akak meh..

  • UYUL ROSLI

    15/05/2017 at 10:09 am

    ayam red tuh kenapa sedap sangat. mengiurkannnn.

    1. Hernee Nazir

      16/05/2017 at 3:16 pm

      hahaha belum rasa lagi..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: