Breakfast of The Day – 050517

05/05/2017

P_20170505_090040_vHDR_Auto

Tak makan banyak pun, makan Laksa Johor je pagi ni. Laksa Johor Kak Lily. Masih sedap macam biasa. Sebekas RM5. Tak Johor lah kalau tak makan Laksa Johor kan hehehe. Gaul pula dengan tangan. Memang tak reti makan dengan sudulah hehehehe.

Ya ampun nikmat dapat makan Laksa Johor hehehe. Semenjak dua menjak buat group whatsapp laki bini untuk update monthly income & expenses ni rasa berdebar-debar nak share belanja dengan Babah hahaha. Kantoit Ummi banyak makan hahaha. Nanti Ummi share ya projek kami tu.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: