Breakfast of The Day – 050517

P_20170505_090040_vHDR_Auto

Tak makan banyak pun, makan Laksa Johor je pagi ni. Laksa Johor Kak Lily. Masih sedap macam biasa. Sebekas RM5. Tak Johor lah kalau tak makan Laksa Johor kan hehehe. Gaul pula dengan tangan. Memang tak reti makan dengan sudulah hehehehe.

Ya ampun nikmat dapat makan Laksa Johor hehehe. Semenjak dua menjak buat group whatsapp laki bini untuk update monthly income & expenses ni rasa berdebar-debar nak share belanja dengan Babah hahaha. Kantoit Ummi banyak makan hahaha. Nanti Ummi share ya projek kami tu.

Share this nice post:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Hernee Nazir on sabbloggerHernee Nazir on sabfacebookHernee Nazir on sabinstagram
Hernee Nazir
Author
Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor

♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship
email to: hernee.nazir@gmail.com
whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published.