MENTOS Make A Connection Contest

Korang yang rajin beli Mentos, boleh join contest ni.
Ummi pun memang peminat Mentos tapi belum ada kerajinan nak join hahaha.
Insha Allah kalau free dan rajin mengarang at least 150 patah prekataan Ummi join la.

contest mentos

MENTOS Make A Connection Contest

Hadiah menarik tuuuuuuuuuuu..

WEEKLY WINNER X 5

5X winners of RM500 worth of Air Asia Travel Vouchers for 6 weeks

GRAND PRIZE X 1

1X Bangkok Trip for 2 (Flight, Accommodation and Travel Allowance)

2ND WINNER x 2

2X Daniel Wellington Couple Watch

3RD PRIZE X 2

2X sets of G-shock and Baby G

20170424_132446

Sekarang memang tengah kemaruk mengunyah Chewing Gum Mentos Berry Lime Mint With Green Tea. Ini semua Wan Zul punya pasal. Dia yang start beli dan Ummi pun tertawan nak mengunyah chewing gum Mentos ni. Flavour ni sedap gila hahaha. Pernah beli yang hijau tak berapa sedap macam makan pencuci lantai hahaha matilanak. Ok korang cepat join, contest period 1 May – 9 Jun 2017.

Boleh jengah sini MENTOS Make A Connection Contest

Share this nice post:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *