Rambling

Langit Membiru & Kepulan Awan

Ini bukan puisi.Ini tajuk yang Ummi tak tahu nak bubuh tajuk apa hahaha. Sila jangan kecam!Gambar tu on the way ke office pagi tadi, di highway PTP selepas exit dari highway Forest City.Inilah rutin bermula 2017, laluan ke office dari Isnin ke Khamis sebab hantar Abang Ilham yang sekolah nun dihujung kampung hehe.Sempat snap sebab …

Continue Reading
Lirik Lagu

Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Lyric Video]

Hari-hari dengar di Sinar.fm sampai dah syok. Ya.. ya.. lagu dah lama Ummi yang tertinggal keretapi. Lagu lambat sampai Gelang Patah hahaha. Jomlah layan lagu dan liriknya sambil fefeeling Dayang Nurfaizah ekeke. Lirik puitis sungguh. Nanti lah kita kaji maksudnya ekeke.     Lirik Lagu Pejamkan Mata oleh Malique ft Dayang Nurfaizah (Malique) sebermula maka …

Continue Reading