Koleksi Tudung Aidi Juma

P_20170421_173515

Minggu lepas Mama Maszull ada share anak dia nak clearkan stok tudung AJ. Rasa memang dah lama tak beli tudung bawal Aida Jebat Aidi Juma ni. Saya beli biasa yang murah-murah je. Buat-buat gilir-gilir pakai pergi kerja hehehe. Sehelai RM12 je tak termasuk postage. Ada lagi stok yang available tu. Kalau korang nak tengok boleh jengah blog Mama Maszull ya. Nak beli boleh hubungi anak Mama.

PM Facebook Nurul Ain

DM Instagram Nurulnia_0001

PM Aimie’s Home

Share this nice post:

6 Replies to “Koleksi Tudung Aidi Juma”

  1. uyul dulu suka, sekarang pakai shawl lilit jekk. hahaha

    1. hehehe akak ikut mood..

  2. wahh… kak mia cuma ada 3 je tudung aidi juma…

    1. hehehe kita blh tahan gak banyaknya bila dah kumpul..hehehe

  3. assalamualaikum hernee…mekacih yer hernee…promosi lg kat sini…

    1. waalaikumussalam mama..sama2 ma..suka sgt corak ni..

Leave a Reply