Koleksi Tudung Aidi Juma

24/04/2017

P_20170421_173515

Minggu lepas Mama Maszull ada share anak dia nak clearkan stok tudung AJ. Rasa memang dah lama tak beli tudung bawal Aida Jebat Aidi Juma ni. Saya beli biasa yang murah-murah je. Buat-buat gilir-gilir pakai pergi kerja hehehe. Sehelai RM12 je tak termasuk postage. Ada lagi stok yang available tu. Kalau korang nak tengok boleh jengah blog Mama Maszull ya. Nak beli boleh hubungi anak Mama.

PM Facebook Nurul Ain

DM Instagram Nurulnia_0001

PM Aimie’s Home

Share this nice post:

6 Comments

  • Uyul Rosli

    24/04/2017 at 4:19 pm

    uyul dulu suka, sekarang pakai shawl lilit jekk. hahaha

    1. Hernee Nazir

      27/04/2017 at 10:32 pm

      hehehe akak ikut mood..

  • mia liana

    25/04/2017 at 11:12 am

    wahh… kak mia cuma ada 3 je tudung aidi juma…

    1. Hernee Nazir

      25/04/2017 at 11:58 am

      hehehe kita blh tahan gak banyaknya bila dah kumpul..hehehe

  • maszull

    26/04/2017 at 8:59 am

    assalamualaikum hernee…mekacih yer hernee…promosi lg kat sini…

    1. Hernee Nazir

      26/04/2017 at 8:50 pm

      waalaikumussalam mama..sama2 ma..suka sgt corak ni..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: