Brownies Sedap Mummy DaSy

Dah lama tak makan brownies Mummy DaSy tau. Sekali semalam dua packs rezeki Mommy Ngah bagi satu, ibu Aqil bagi satu. Masih sedap macam biasa macam mula-mula beli. One of Ummi Ilham’s favourite brownies. Ummi ngelat siap ambil yang ada topping strawberry dan oreo haha. Sedap topping oreo tu. Ada la makanan nak kunyah-kunyah time […]

Kio Da Korea Concept Store Forest City

Sambungan dari cerita berjimba di Forest City. Ronda punya ronda kami terjumpa kedai serbaneka ala-ala Daiso dan Yubiso. Hari tu tak perasan pula hehe. Kedai ni namanya Kio Da. Kedai serbaneka barang-barang dari Korea. KIO DA International Concept Store Harga barang-barang paling murah RM10 satu barang kot. Sebab tak sempat belek-belek semua hehe. Walaupun kedainya tak […]