BFF Ummi Ilham

Jom Jawab Survey Future Dr. Che Ta

Setelah bercuti selama 4 hari, hari ni Ummi menguatkan dan menabahkan diri ke office. Kalau ikut rasa tak sedap badan ni memang nak ke klinik je jawabnya. Tapi ku gagahkan jua hehe. Hari ni sempat breakfast dengan Che Ta. Che Ta ke PTP dah tiga hari untuk buat survey PhD journey dia tu. Kita tolonglah jawab survey lepas tu Che…

Read More

Giveaway

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

Join giveaway lagi yeay! Kali ni Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway. “Happy birthday ya Fattah Anas, semoga menjadi anak yang soleh” Mudah-mudahan ada rezeki untuk anak-anak Ummi.. hadiahnya mesti The Ilhams suka.. 1 x Pocoyo and Friends1 x Robocar Poli1 x 3D Animal Card  Cepat join ya.. klik banner tu.. [ 23 March – 9 April 2017 ]

Segmen

Segmen Blogwalking Janji Kita

Jom kawan-kawan kita support geng blogger kita dalam Segmen Blogwalking Janji Kita.Untuk join boleh klik banner. Mana tahu kita antara yang bertuah dapat lucky draw hehe.Cepat tau.. tarikh tutup segmen ni pada 5/4/2017 jam 11.59 malam.