Jom Jawab Survey Future Dr. Che Ta

Setelah bercuti selama 4 hari, hari ni Ummi menguatkan dan menabahkan diri ke office. Kalau ikut rasa tak sedap badan ni memang nak ke klinik je jawabnya. Tapi ku gagahkan jua hehe. Hari ni sempat breakfast dengan Che Ta. Che Ta ke PTP dah tiga hari untuk buat survey PhD journey dia tu. Kita tolonglah […]

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

Join giveaway lagi yeay! Kali ni Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway. “Happy birthday ya Fattah Anas, semoga menjadi anak yang soleh” Mudah-mudahan ada rezeki untuk anak-anak Ummi.. hadiahnya mesti The Ilhams suka.. 1 x Pocoyo and Friends1 x Robocar Poli1 x 3D Animal Card  Cepat join ya.. klik banner tu.. [ 23 March – 9 […]

Pemenang Giveaway March by herneenazir.com

Tibalah masanya Ummi Ilhams mengumumkan PEMENANG GIVEAWAY MARCH BY HERNEENAZIR.COM. . Pemenang yang telah dipilih melalui random.org jatuh kepadaaaaaaa.. Jeng.. jeng.. jeng.. 1 x Supermom Planner 2017 Peserta No. 3 – Ana Suhana 1 x Supermom Personal Notebook Peserta No. 7 – Nona Sani 3 x Topup RM10 Peserta No. 33 – SyanissaPeserta No. 4 […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!