• Words of Wisdom 32

    31/03/2017

    IMAGINE with all your mind. BELIEVE with all your heart. ACHIEVE with all your might. p/s lets imagine.. believe and achieve!

    Read more
  • Review REMAX Phone Holder Fairy Series (Pink) Untuk Handphone Ummi

    30/03/2017

    Hari ni start kerja, dapat call dari dispatch ada tiga barang sampai. Dah tahu dah barang apa. Satu dah sampai semalam so dua lagi hari ni la kan dengan tambahan satu produk untuk di review. Tak sabar nak guna. Tu tengoklah tu handphone Ummi dah ada holder baru berwarna pink.. auwwwwwmmmm. Harga RM12.90 je beli…

    Read more
  • Jom Jawab Survey Future Dr. Che Ta

    30/03/2017

    Setelah bercuti selama 4 hari, hari ni Ummi menguatkan dan menabahkan diri ke office. Kalau ikut rasa tak sedap badan ni memang nak ke klinik je jawabnya. Tapi ku gagahkan jua hehe. Hari ni sempat breakfast dengan Che Ta. Che Ta ke PTP dah tiga hari untuk buat survey PhD journey dia tu. Kita tolonglah…

    Read more
  • Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

    30/03/2017

    Join giveaway lagi yeay! Kali ni Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway. “Happy birthday ya Fattah Anas, semoga menjadi anak yang soleh” Mudah-mudahan ada rezeki untuk anak-anak Ummi.. hadiahnya mesti The Ilhams suka.. 1 x Pocoyo and Friends1 x Robocar Poli1 x 3D Animal Card  Cepat join ya.. klik banner tu.. [ 23 March – 9…

    Read more
  • Segmen Blogwalking Janji Kita

    30/03/2017

    Jom kawan-kawan kita support geng blogger kita dalam Segmen Blogwalking Janji Kita.Untuk join boleh klik banner. Mana tahu kita antara yang bertuah dapat lucky draw hehe.Cepat tau.. tarikh tutup segmen ni pada 5/4/2017 jam 11.59 malam.

    Read more
1 2 3 4 31
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: