Review New Mango Saffiano PU Leather Tote Shoulder Handbag

Weeehhuuuuu.. nampaknya janji tinggal janji. Kekonon nak puasa dari beli handbag sebab dah terjebak beli handbag Sometimes bulan Disember hari tu. Tapi tak mampu la makcik nak mengawal perasaan ni bila tengok handbag Mango Touch ni. Lagi pun memang tak pernah ada handbag warna ni Jom berangan sandang bag ni. Ecehhhh.. Oleh kerana tinggal berdua…Continue reading Review New Mango Saffiano PU Leather Tote Shoulder Handbag

Review REMAX Phone Holder Fairy Series (Pink) Untuk Handphone Ummi

Hari ni start kerja, dapat call dari dispatch ada tiga barang sampai. Dah tahu dah barang apa. Satu dah sampai semalam so dua lagi hari ni la kan dengan tambahan satu produk untuk di review. Tak sabar nak guna. Tu tengoklah tu handphone Ummi dah ada holder baru berwarna pink.. auwwwwwmmmm. Harga RM12.90 je beli…Continue reading Review REMAX Phone Holder Fairy Series (Pink) Untuk Handphone Ummi