Bila Anak-anak Ummi Berselfie

Bila dua-dua dah pandai selfie. Penuh la gallery dalam handphone Ummi dan Babah ni. Handphone ni walaupun di lock bila scroll ke kanan terus keluar function camera. Jadi anak-anak di syok la rakam menyanyilah.. bervlog pasal kad boboiboy lah. 

Yang paling kerap selfie bebanyak. Siap ada gambar adik yang berhingus lagi hahahaha. Abang Ilham tu beriya sangat siao buat memek muka gitu. Agaknya berangan nak buat “duck face” hahaha. Jangan besar cepat sangat ya anak-anak Ummi Babah. Rindu bau manis korang masa kecil. Nak cium bau adik baby baru tunggulah kalau ada rezeki hahaha. Okbai! 😎

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Bila Anak-anak Ummi Berselfie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: