Tester TimeWise Miracle Set Mary Kay

16/03/2017

20170316_143804

Ehhhh. Bonus pun belum nampak bayang, tapi ada orang dah berangan hahaha. Eh tak adalah berangan apa pun. Saja belek-belek katalog Mary Kay. Lepas tu Agent Mary Kay ni bagi pulak kita TimeWise Miracle Set Mary Kay mask, lipstic, night solution dan day solution.

Saja nak ngetest haha. Kita bukan kaki solek pun. Pergi kerja pun tak pakai bedak ada hati nak belek-belek foundation Mary Kay kekonon. Eh tapi memang nampak menarik foundationnya tadi masa cuba kat tangan. Kat tangan eh bukan muka hahaha/ Kelakarlah awak makcik.. foundation pun setahun sekali payah nak pakai ada hati nak beli. Nantilah fikir-fikir dulu. Malam ni nak cuba masj tu. Kalau ok boleh juga beli. Ehhhh.. tersasul.

Nak order produk Mary Kay boleh contact Ida 010-892 8011

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: