Blog herneenazir.com Diserang Hendap Hehehe

12/03/2017

Hari ni blog herneenazir.com diserang hendap oleh dua orang blogger. Pagi-pagi kena serang hendap dengan blogger Uyul Rosli. Walaupun busy dengan wedding photoshoot sempat lagi singgah blog akak ya. Thanks Uyul dan selamat kembali ke Malaysia hehe.

Petang-petang terjaga dari lelap, tengok notification berderet-deret. Rupanya petang ni kena serang dengan blogger Mialiana. Thanks Kak Mia sudi jengah blog saya yang sen**. Eh, tak nak sebutlah nanti betul-betul sen** hehe.

Untuk kawan-kawan yang lain yang rajin menyinggah dah tinggalkan komen thanks juga ya.. Mama MaszullEda Kisah Si Dairy.. Mar Mansor.. Kasih Juju dan ramai lagi.. Jasamu dikenang hehe. 

Kawan-kawan yang nak saya hengah blog boleh tinggalkam komen ya. Nanti saya terjah.

Share this nice post:

4 Comments

  • Mar

    13/03/2017 at 11:26 am

    Terbaik uyul…serang jangan tak serang

    1. Hernee Nazir

      13/03/2017 at 1:38 pm

      hehehe pagi ni kena serang hendap dengan mar pulak..

  • maszull

    13/03/2017 at 8:21 pm

    assalamualaikum hernee…jaga2 bila dah kena serang hendap tu….lepas ni mmg kena balas balik la yer…..mama mood merundum…tu yg peluru tak keluar…

    1. Hernee Nazir

      13/03/2017 at 8:35 pm

      waalaikumussalam..ye mama..kena balas jasa baik kawan2 termasuk mama..mama jangan stop blogging ok..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: