Alexa Rank herneenazir.com – 6 Mac 2017

alexa rank

Global Alexa Rank : 4,327,119

Rank in Malaysia : 46,173

Sumber : SINI

Orang bubuh Alexa Rank memasing kita pun teringin juga. Walaupun rank kita jauh lagi ke belakang hehehe. Ikutkan hati malu nak tepek. Tapi bila ingat balik pesanan Kak Mia, terus bersemangat weh. Mana tahu lama2 makin kecil Global Rank dan Rank In Malaysia tu kan. Tak usaha, tak cuba memanglah tak jadi gitu. So kena kerja keras ya Ummi kalau nak jadi blogger berjaya. Cehhhh gitu!

Share this nice post:

9 Replies to “Alexa Rank herneenazir.com – 6 Mac 2017”

  1. tahniah kak..keep it up

    1. hehehe tq mar..jauh lagi nak kejar mar.. blog mar pun best..

  2. Tahniahh! Uyul 9juta hahahahahaah. tetiba down pulakk hahaha

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    1. alahhhh relax yul..akak pun semput lagi tu..takpe kita berguru..

    1. thanks kakaaaaa manissss.. memang excited nak join hehehe

  3. Mak baru nak start ni kak. Mohon tunjuk ajar.

    Jemput datang blog mak 😉 | #TheRealBloggerMak

    1. mentel la mak..blog mak power tu..

Leave a Reply