De Secret Pewangi Fabrik Terbaik

20170226_091759

Hai korang.. selamat malam ya hehe. Malam ni tak sabar2 rasa nak kongsikan produk pewangi fabrik kegemaran saya, De Secret. Dah lama sebenarnya nak mencuba, tapi asyik terlupa je nak membeli. Pemilik produk ni pun geng Breastfeeding Peer Counselor JB geng sekelab lah kiranya ni. Siapa lagi kalau bukan Puan Asmahliza Kamarolzaman. Sekarang dah jadi taukey dobi berjaya hehe. Tapi pewangi fabrik ni ummi beli dengan agent De Secret, jiran belakang rumah je hehe. Senanglah nak beli macam ni jerit dari dapur je hehehe.

20170226_105721

Ini hasil gosok baju stok seminggu untuk babah, ummi dan ilham. Lepas gosok sembur De Secret. Ya ampun wanginya baju tu. Tenang je baunya. Serius rasa tak rugi melabur RM18 untuk sebotol De Secret. Rasa melekat bau tu tau. Selain dari sembur ke pakaian ummi sembur juga di cadar, langsir dan bantal hehehe. Bagi bau segar tu menyelinap segenap ruang rumah. Lepas habis ni konfem beli lagi.

Kalau nak order boleh contact:

013-7199511 (SYURA)
013-7199511 (SYURA)
013-7199511 (SYURA)

Facebook Syura: https://www.facebook.com/arra.farhana.3

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “De Secret Pewangi Fabrik Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: