Ole-ole Dari Orang Besut

Thanks ya Ira. Sekali hadap je dah selesai. Sedap pulak Keropok Cap Ikan Parang Satu ni. Kalau tahu kirim berplastik-plastik ekeke. Ni minggu akhir Ira attach dengan section saya. Tapi praktikal tak habis lagi. Masih lagi jadi geng makan hari-hari. Habislah pengaruh rakan tak sebaya hahaha. Takut-takut habis praktikal meletop timbang tengok berat Ira naik […]

Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera Pencarian bloglist bulan April 2017 bagi blog www.aerillhassan.com bermula 28 Mac 2017 sehingga 3 April 2017.  Bertujuan untuk mengeratkan hubungan sesama blogger. Semua blogger dijemput untuk join. Cara-caranya :- Follow blog www.aerillhassan.com , Add To Circle Google+Mohamad Khairil  dan Like Fanpage www.aerillhassan.com  Letakkan blog www.aerillhassan.com dalam bloglist anda.  Buat entri bertajuk Pencarian Bloglist April 2017 by […]

Review New Mango Saffiano PU Leather Tote Shoulder Handbag

Weeehhuuuuu.. nampaknya janji tinggal janji. Kekonon nak puasa dari beli handbag sebab dah terjebak beli handbag Sometimes bulan Disember hari tu. Tapi tak mampu la makcik nak mengawal perasaan ni bila tengok handbag Mango Touch ni. Lagi pun memang tak pernah ada handbag warna ni Jom berangan sandang bag ni. Ecehhhh.. Oleh kerana tinggal berdua […]