• Ole-ole Dari Orang Besut

    31/03/2017

    Thanks ya Ira. Sekali hadap je dah selesai. Sedap pulak Keropok Cap Ikan Parang Satu ni. Kalau tahu kirim berplastik-plastik ekeke. Ni minggu akhir Ira attach dengan section saya. Tapi praktikal tak habis lagi. Masih lagi jadi geng makan hari-hari. Habislah pengaruh rakan tak sebaya hahaha. Takut-takut habis praktikal meletop timbang tengok berat Ira naik…

    Read more
  • #1 Giveaway by The Aaisy

    31/03/2017

    Jom join #1 Giveaway by The Aaisy bermula 29/3/17 hingga 29/4/17.Harap-harap ada rezeki dapat buku Momen2 Mat Luthfi.

    Read more
  • Khasiat Madu Kelulut Asli Ikhtiar Untuk Adik Syamil

    31/03/2017

    Ini ikhtiar kami untuk Adik Syamil. Thanks Nenek sebab bagi D Ainisha Madu Kelulut Asli ni. Mudah-mudahan serasi dengan Syamil. So far Ummi tak rasa lagi, Babah je dah rasa sebab semalam badan dia rasa tak sedap semula. Sebelum tidur Babah ambil sesudu. Bangun pagi dia kata Babah rasa sedap sikit. Banyak rupanya khasiat Madu…

    Read more
  • Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com

    31/03/2017

    Assalamualaikum dan salam sejahtera Pencarian bloglist bulan April 2017 bagi blog www.aerillhassan.com bermula 28 Mac 2017 sehingga 3 April 2017.  Bertujuan untuk mengeratkan hubungan sesama blogger. Semua blogger dijemput untuk join. Cara-caranya :- Follow blog www.aerillhassan.com , Add To Circle Google+Mohamad Khairil  dan Like Fanpage www.aerillhassan.com  Letakkan blog www.aerillhassan.com dalam bloglist anda.  Buat entri bertajuk Pencarian Bloglist April 2017 by…

    Read more
  • Review New Mango Saffiano PU Leather Tote Shoulder Handbag

    31/03/2017

    Weeehhuuuuu.. nampaknya janji tinggal janji. Kekonon nak puasa dari beli handbag sebab dah terjebak beli handbag Sometimes bulan Disember hari tu. Tapi tak mampu la makcik nak mengawal perasaan ni bila tengok handbag Mango Touch ni. Lagi pun memang tak pernah ada handbag warna ni Jom berangan sandang bag ni. Ecehhhh.. Oleh kerana tinggal berdua…

    Read more
1 2 3 31
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: