• Products Review

    Ole-ole Dari Orang Besut

    Thanks ya Ira. Sekali hadap je dah selesai. Sedap pulak Keropok Cap Ikan Parang Satu ni. Kalau tahu kirim berplastik-plastik ekeke. Ni minggu akhir Ira attach dengan section saya. Tapi praktikal tak habis lagi. Masih lagi jadi geng makan hari-hari. Habislah pengaruh rakan tak sebaya hahaha. Takut-takut habis praktikal meletop timbang tengok berat Ira naik mendadak ekeke.

  • Products Review

    Khasiat Madu Kelulut Asli Ikhtiar Untuk Adik Syamil

    Ini ikhtiar kami untuk Adik Syamil. Thanks Nenek sebab bagi D Ainisha Madu Kelulut Asli ni. Mudah-mudahan serasi dengan Syamil. So far Ummi tak rasa lagi, Babah je dah rasa sebab semalam badan dia rasa tak sedap semula. Sebelum tidur Babah ambil sesudu. Bangun pagi dia kata Babah rasa sedap sikit. Banyak rupanya khasiat Madu Kelulut Asli ni. Selama ni memang tak pernah cuba, makan madu asli biasa je selalunya. Antara khasiat Madu Kelulut Asli: Meningkatkan daya tahan tubuh. Mencegah serangan strok. Melancarkan peredaran darah. Meningkatkan pengeluaran hormon. Memperkuat fungsi otak dan jantung. Memperbaiki sel tubuh yang rosak. Mengendurkan urat-urat yang tegang. Menghilangkan rasa letih, meningkatkan metabolisme badan. Meningkatkan kecerdasan…

  • Segmen

    Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com

    Assalamualaikum dan salam sejahtera Pencarian bloglist bulan April 2017 bagi blog www.aerillhassan.com bermula 28 Mac 2017 sehingga 3 April 2017.  Bertujuan untuk mengeratkan hubungan sesama blogger. Semua blogger dijemput untuk join. Cara-caranya :- Follow blog www.aerillhassan.com , Add To Circle Google+Mohamad Khairil  dan Like Fanpage www.aerillhassan.com  Letakkan blog www.aerillhassan.com dalam bloglist anda.  Buat entri bertajuk Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI 15 blog bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist www.aerillhassan.com. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 April 2017. Terima kasih. *Kredit to Mialiana.com Sekian, terima kasih.

  • Lazada Affiliate Post,  Products Review

    Review New Mango Saffiano PU Leather Tote Shoulder Handbag

    Weeehhuuuuu.. nampaknya janji tinggal janji. Kekonon nak puasa dari beli handbag sebab dah terjebak beli handbag Sometimes bulan Disember hari tu. Tapi tak mampu la makcik nak mengawal perasaan ni bila tengok handbag Mango Touch ni. Lagi pun memang tak pernah ada handbag warna ni Jom berangan sandang bag ni. Ecehhhh.. Oleh kerana tinggal berdua Syamil je semalam di rumah, jadi berusahalah snap gambar sendiri hahaha. Babah balik kerja ternampak handbag atas sofa. Perghhhhh.. beli beg baru kata dia. Ummi pun saja cakap alaaaa murah je RM300++. Haaaaa.. RM300? hahaha. Tak lah RM39.90 je Bah. Tak mahal mana pun. Nak kelentong Mama Cu harga RM300 pun tak menjadi hahaha. Handbag…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: