Apa Nak Buat Kalau Mengantuk? ??

22/02/2017

Bila mengantuk di office capailah kotak diary. Ambillah pen sebatang. Contenglah ikut suka hati hehehe. Saja je tak buang kotak diary tu, sebab macam syok jek mendoodle atas kotak tu. Agak2 bila nak penuh tu ek? hehehe. Wait and see je ok.

p/s tak sabar nak tunggu esok.. nak dating dengan Mama Maszull & Kasih Juju untuk event Coco di AEON Tebrau City..tunggu live update kami di IG JDT Blogger & FB JDT Blogger ya.. stay tuned! ?

Share this nice post:

7 Comments

  • Cik Rose

    23/02/2017 at 9:53 am

    wahhh kreatifnya Kak Hernee 🙂

  • Cik Rose

    23/02/2017 at 9:55 am

    Tadi macam dah komen.. tapi tak tahu masuk ke tak. hihi. internet macam slow la pulak. hahah

    1. Hernee Nazir

      23/02/2017 at 10:39 pm

      ahahaha ada keluar dua komen rose

  • Kisah si dairy

    23/02/2017 at 2:44 pm

    bila dah kreatif…buatkan satu untuk aku..lepas tu deco cantik2 eah…

    1. Hernee Nazir

      23/02/2017 at 10:30 pm

      boleh eda..tapi tak tahi bila siap ???

  • maszull

    24/02/2017 at 11:25 am

    assalamualaikum hernee…dah siap nanti mesti cantik ni…:)

  • Uyul Rosli

    06/03/2017 at 10:29 am

    perghh!!! tangan power nih. lawanya doodle!!

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: