Pekena Mee Rebus Tulang di Restoran ZZ Sup Tulang, JB

15/02/2017

Cerita hujung minggu. Mommy Ngah baik hati nak belanja makan mee rebus tulang lepas balik dari hospital. Rezeki jangan ditolak hehe. Dah lama memang tak ke sini. Dulu masa belum ada anak rajinlah ke sini dengan babah ilhams. Memang pekena mee rebus tulang je le. Sementara menunggu order sampai, jomlah kita melantak otak-otak.

Daddy Ngah buat perangai tu ha. Otal-otak dia buat jadi lidah ?

Babah, ummi dan mommy ngah order mee rebus tulang. Rasanya sekarang macam makin sikit portion mee tu. Ke perasaan ummi jek ek sebab makan share dengan Syamil hahahaha.

Daddy Ngah makan sup gearbox dengan roti. tapi roti kena pow sekeping dengan Ilbam.

Ilham pula nak makan burger je. Nah ambil ni burger daging untukmu ilham. Makan tapi tak habis cisssss. Bagi adik, adik pun tak nak makan.

Lepas makan2 terus berdezup balik. Ilham ajak jalan2 terus ke area Bazar Karat. Macamana nak jalan, kereta dah jem panjang  lagi pun esok nya Ilham sekolah nanti tak sedar memang haru hehe.

Ok tu je nak cerita. Babai! 

Share this nice post:

6 Comments

  • airah

    15/02/2017 at 10:04 pm

    sedap tak???nanti nk pindah jb boleh try 🙂

    1. Hernee Nazir

      15/02/2017 at 10:08 pm

      sedap..nanti try tau hehehe

  • Suria Amanda

    15/02/2017 at 10:11 pm

    Wah…nampak sedap..kat area mana ni?

    1. Hernee Nazir

      15/02/2017 at 10:25 pm

      kat area kubur jalan mariamah..dekat belakang hospital sulatanah aminah..

  • Kisah si dairy

    16/02/2017 at 8:21 am

    lalu je..tapi tak pernah singgah..orang kata kat situ memang sedap mee rebus dan sup dia

    1. Hernee Nazir

      16/02/2017 at 8:44 am

      aah eda.. kita dulu zezaman cintan cintun blm ade anak mmg selalu ke sini..sedap..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: