Idea Menyimpan Jadual Sekolah Anak

12/02/2017

Selamat berhujung minggu.

Saja nak share abang ilham punya jadual sekolah. Setelah difikirkan, ummi korbankan frame ikea ummi tu. Kekonon nak bubuh doodle dan gantung di dinding tu. Lambat sangat siapnya, bagilah abang ilham dulu. Senang ummi nak refer hari2 untuk prepare buku dia ke sekolah.

Dah siap bubuh jadual dalam frame, kita kemas rak buku ummi tu bubuh buku dia. Harap2 tak ada lah jari2 halus mengubah kedudukan buku2 tu semua nanti. Lepas kemas pun dah siap2 warning dah hehe.

Rasanya ibu2 lain pun ada yang buat idea ni kan. Mula2 ummi macam nak laminate. Tapi fikir balik pakai jek lah barang yang ada. 

Ok, itu je nak share. Jumpa lagi next entry. Babai! ?

Share this nice post:

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: